Agenda

Intocht Sinterklaas in Dommelen – 18 november

Sinterklaas komt in Dommelen aan op zondag 18 november. De Dommelecho zal hem (met zijn Pieten natuurlijk) onthalen. Aanvang 15.00 uur bij De Belleman.

Reprise van Groot, Groter, De Groot – 13 december

De openluchteditie van de Groot, Groter, De Groot Show, in het pinksterweekend eerder dit jaar in het sfeervolle Frans van Bestpark, was een daverend succes. Zo daverend, dat we het niet bij één uitvoering wilden laten. Vandaar deze reprise in de mooie ambiance van theater De Hofnar. Naast harmonie De Dommelecho verzorgen violiste Marijke van der Loo en het combo bestaande uit Stijn Kalkers (basgitaar), Martijn Jansen (gitaar), Puk van Hout (toetsen) en Eduard Smets (slagwerk) de muziek. Voor de zang tekenen Edwin Wolterink, Nuria Schats, Jolande Janssen, Hans Neutkens, Jaap Schats, Marco de Bruijn, Reninka Sleegers en Ingeborg Sleegers. Foto: Twan van Bijsterveldt.

Concert in het Park – 8 juni

Op zaterdag 8 juni hopen we weer op een groot, enthousiast publiek bij ons Concert in het Park. Nadere informatie volgt. Houd de publicaties en social media in de gaten!

Concert Tussen Weien en Dalen – 30 juni

De derde editie van het concert ‘Tussen Weien en Dalen’ vindt plaats op zondag 30 juni. Nadere informatie volgt.

Bevrijdingsconcert – 17 september

Een orkest dat wordt samengesteld uit de Groot-Valkenswaardse hafa-gezelschappen harmonie De Dommelecho, harmonie UNA en fanfare EMOS verzorgt een bevrijdingsconcert in het kader van de 75-jarige bevrijdingsherdenking. Nadere informatie volgt.

Friends in MoNUments – 19 tot en met 24 november

De derde editie van Friends in MoNUments alweer! Het belooft een geweldig spektakel te worden. Uiteraard zullen we u daarover tijdig en uitgebreid informeren. U kunt in elk geval de data in uw agenda reserveren.

Reacties zijn gesloten.