Agenda

Muziekwedstrijd De Adriaan – 14 april

De tweejaarlijkse muziekwedstrijd De Adriaan in Riethoven staat weer op e rol. Zes orkesten op zaterdag en zes op zondag, in de Kemi Hal in Riethoven. De Dommelecho speelt zondag om 12.00 uur. Soliste namens De Dommelecho: klarinettiste Pien Hendriks. Publiek is welkom!

Algemene ledenvergadering – 16 april

De jaarlijkse algemene ledenvergadering, uiteraard voor alle leden. Aanvang 20.00 uur in De Belleman.

Terrasconcert bij lunchcafé Dots – 24 mei

Het Opstaporkest en het Leerlingenorkest, onder leiding van Miranda Dijkstra, verzorgen een vrolijk terrasconcert bij Dots op de Corridor in Valkenswaard. Aanvang 18.30 uur.

Concert in het Park – 8 juni

Op zaterdag 8 juni hopen we weer op een groot, enthousiast publiek bij ons Concert in het Park. Nadere informatie volgt. Houd de publicaties en social media in de gaten!

Concert Theetuin familie Van Best – 15 juni

Het Opstaporkest en het Leerlingenorkest geven ’s middags een concert in de Theetuin van de familie Van Best aan de Molenstraat (richting Venbergse Molen). De exacte aanvangstijd volgt.

Concert Tussen Weien en Dalen – 30 juni

De derde editie van het concert ‘Tussen Weien en Dalen’ vindt plaats op zondag 30 juni. Nadere informatie volgt.

Bevrijdingsconcert – 17 september

Een orkest dat wordt samengesteld uit de Groot-Valkenswaardse hafa-gezelschappen harmonie De Dommelecho, harmonie UNA en fanfare EMOS verzorgt een bevrijdingsconcert in het kader van de 75-jarige bevrijdingsherdenking. Nadere informatie volgt.

Friendsconcert ‘Parels, Juwelen en Goud’ – 19 tot en met 24 november

De derde editie van Friends in MoNUments alweer! Het belooft een geweldig spektakel te worden. Uiteraard zullen we u daarover tijdig en uitgebreid informeren. U kunt in elk geval de data in uw agenda reserveren.

Reacties zijn gesloten.