Agenda

Vaandelblazen – 15 maart

Het traditionele Vaandelblazen, altijd leuk! Vanaf 11.00 uur bij Partycentrum Bommel. Alle leden van De Dommelecho, zowel leerlingen als leden van het Groot Orkest, mogen een stuk uitvoeren. Solo, in een duo of trio of kwartet of een nog groter groepje – het mag allemaal. De optredens worden beoordeeld door een deskundige jury o.l.v. dirigent Stijn Rutten. Na afloop is er een kort concertje van het Opstaporkest. Iedereen, dus zeker ook publiek, is van harte welkom!

Algemene ledenvergadering – 14 april

Onze jaarlijkse algemene ledenvergadering, zoals altijd in ons thuishonk  De Belleman. Nadere details volgen.

Dodenherdenking – 4 mei

Harmonie De Dommelecho verzorgt de muzikale invulling van de plechtigheden rondom de Dodenherdenking op het Verzetsstrijdersplein. Aanvang 20.00 uur.

Terrasconcert bij Dots – 22 mei

Het Opstaporkest en het Leerlingenorkest verzorgen samen een terrasconcert bij Lunchroom Dots op de Corridor. Aanvang 19.00 uur.

Concert in het Park – 30 mei

Opnieuw een prachtig CihP-programma dit jaar, uiteraard weer in het Van Bestpark. Nadere informatie volgt. Houd daarvoor de media en onze socials in de gaten!

Concert Tussen Weien en Dalen – 5 juli

Inmiddels uitgegroeid tot een mooie traditie: ons concert ‘Tussen Weien en Dalen’ in de prachtige parktuin van Huize Agnetendal. Deelname van zowel het Opstaporkest, het Leerlingenorkest als het Groot Orkest. De entree is gratis. Voldoende hapjes en drankjes beschikbaar. Kortom, het wordt een gezellige muzikale middag. De aanvangstijd maken we nog bekend.

Valvald’rie – 20 september

Ons Leerlingenorkest is te beluisteren bij elke editie van Valvald’rie, zomer- of wintereditie. En dus ook komende zomer. Nadere informatie volgt.

Sfeerconcert – 12 december

Ons Groot Orkest verzorgt een prachtig, stemmig sfeerconcert in de theaterzaal van De Hofnar. Volg de media, kijk in de aankomende seizoensbrochure van De Hofnar en/of houd onze socials in de gaten voor nadere informatie.

Reacties zijn gesloten.